PEELING CHIMIC

PEELING CHIMIC2022-12-07T17:42:24+00:00

Peeling-ul chimic este o procedură dermato-cosmetică ce constă în provocarea accelerată a regenerării pielii, într-o manieră controlată. Determină eliminarea straturilor externe ale pielii! Este potrivit pentru tipurile de piele 1-6. Durata de acțiune a peeling-ului depinde de tipul pielii și reacțiile ce pot apărea.

Peelingul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. În plus, se adresează tenurilor care suferă de acnee sau care au rămas cu cicatrici în urma acestora, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare.

 

Ce ar trebui să ai în vedere: Intervenția în sine nu durează mult, însă o recuperare sănătoasă și irevocabila se intinde pe o perioadă îndelungată în care pacientul trebuie să-și îngrijească pielea cu creme regeneratoare, hidratante și să evite expunerea la razele solare.

 

De reținut! Datorită spectrului larg de acţiune şi a efectelor scontate, este importantă alegerea perioadei în care se programează această intervenţie, deoarece nu trebuie aplicat pe pielea deja bronzată, pentru că unele tratamente pot provoca arsuri sau prurit. În urma acestor tratamente pielea este sensibilizată, nici expunerea ulterioară la soare nu este recomandată. Aşadar, perioadele de evitat sunt atât vara, cât şi iarna, atunci când zăpada reflectă razele UV.

Vârsta de la care se poate apela la acest tip de tratament este diferită. Dacă discutăm despre tratarea acneei, folosirea peeling-ului chimic poate să înceapă chiar de la vârsta de 18 ani şi chiar şi mai devreme, în jurul vârstei de 17 ani (intervenţia realizându-se cu acordul părinţilor). Dacă discutăm despre peeling-ul chimic ca modalitate de întreţinere şi eliminare a ridurilor fine este indicat să se opteze pentru această intervenţie începând cu vârsta de 30 de ani.

Peeling-ul chimic nu este recomandat în caz de: alergii specifice la substanţele chimice folosite, alergii specifice la anestezic, deoarece peelingul profund se realizează sub anestezie, insuficienţă renală/hepatică, boli sistemice decompensate, sarcină.

 

  

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT
logo princess beauty
CONTACT
Str. Profesor Ioan Rus, nr. 10C Florești, Cluj
Hanelore Bugnar – 0757 048 625
princess.beautyhs@gmail.com
Copyright © Princess-Beauty

Designed & Developed by MXV  |  Optimizat SEO by WEDEV IT