LPG LIPO M6

LPG LIPO M62023-08-12T10:12:09+00:00

Lipomasajul cu LPG M6 este un masaj mechanic realizat cu ajutorul a doua role monitorizate independent,care in timpul miscarii de rulare realizeaza si aspiratia pielii.

 

In functie de directia si viteza de rotire ,pielea este delicat stimulate in diverse modalitati atat la suprafata cat si in profunzime pentru a oferi o ingrijire corporala endermologica personalizata.

 

Cele doua role au trei tipuri de rotatii pentru slabirea localizata si pentru remodelare corporala:

-Roll’in :este pentru slabire localizata,stimuleaza adipocitele si activeaza lipoliza;

-Roll’out:este pentru stimularea productiei de collagen si elastina oferind effect de fermitate;

-Roll’up :are effect anti-celulitic,activeaza drenajul,remodeleaza silueta;

 

In urma studiilor clinice effectuate,metoda a fost aprobata de FDA(Food and Drug Administration din SUA),cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor.Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.

 

Aceasta procedura este in principal destinata reducerii celulitei si remodelarii corporale. Se pierde in greutate prin reducerea retentiei de apa, insa metoda nu inlocuieste dieta. In schimb, pierderea de cm in zonele problema este spectaculoasa fata de alte proceduri de slabire neinvazive. Pentru rezultate optime, este recomandata si o dieta, eventual blanda, si efectuarea de exercitii fizice, de ex. mersul pe jos, 30 min/zi. Mai putin slabim in kg, mai mult in cm, iar marele avantaj este ca slabim acolo unde dorim.

Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor.

Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana. Fiecarei cliente ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare.

Dupa cateva sedinte, in medie 7-10, dar acest lucru variaza de la persoana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2-4 sedinte, iar la altele, dupa 8 sau chiar 10 sedinte. Masuratorile se repeta la fiecare 5-10 sedinte sau cand consideram necesar.

 

Durata unei sedinte este de 30 min.Daca tratam doar o zona atunci durata este de 15 min.

 

Sunt recomandate in jur de 10-20 sedinte cu o frecventa de 2-3 pe saptamana .Totusi sunt unele personae la care se recomanda un numar mai mare de sedinte pentru un rezultat pozitiv.

Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice esueaza in tratamentul celulitei si, de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice. De multe ori tinem o dieta si slabim de unde nu vrem, de exemplu la fata sau doar in partea superioara a organismului.

Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant si cu corticoizi, infectii si rani ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina( se poate face tratament cu LPG si la femeile insarcinate dar doar cu scrisoare medicala de la medicul ginecolog in care sa fie specificat ca nu este o sarcina cu risc si ca se poate efectua terapia cu LPG)

Sedintele neanulate cu 24 de ore inainte se considera efectuate.
Valabilitatea abonamentelor este de 2 luni.

1 sedință(20-25  min)120 RON

ABONAMENTE

5 ședințe 20-25  min ședință)450 RON
7 ședințe (20-25  min /ședință)550 RON
10 ședințe (20-25 m in/ședință)709 RON

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT
logo princess beauty
CONTACT
Str. Profesor Ioan Rus, nr. 10C Florești, Cluj
Hanelore Bugnar – 0757 048 625
princess.beautyhs@gmail.com
Copyright © Princess-Beauty

Designed & Developed by MXV  |  Optimizat SEO by WEDEV IT