LPG CELLU M6 ALLIANCE PREMIUM – CORPORAL

LPG CELLU M6 ALLIANCE PREMIUM – CORPORAL2022-04-30T20:18:24+00:00

Tratamentul de remodelare corporala cu LPG Alliance este non-invaziv, fara durere si nu are efecte secundare. Practic, tratamentul presupune un masaj profund cu ajutorul tehnologiei unice LPG.

Manipolul pentru masaj corporal incorporeaza noul senzor Alliance Skin Identity, care permite optimizarea intensitatii tratamentului, adaptata perfect identitatii individuale a pielii in functie de gradul de laxitate si rezistenta. Actioneaza prin vacuum aspirant, rola mobilizatoare si flaps activator si garanteaza tripla actiune intr-un singur tratament:

• ELIMINAREA grasimii rezistente si localizate +70%

• REDUCEREA aspectului de coaja de portocala al CELULITEI

Tratamentele cu LPG Alliance nu prezinta riscuri si efecte secundare.

Terapia corporala LPG Alliance ofera rezultate exceptionale in urmatoarele arii:

• Reducerea tesutului adipos

• Eliminarea celulitei

• Reducerea oboselii picioarelor

• Fermitate si tonifiere a pielii

 

In urma studiilor clinice effectuate,metoda a fost aprobata de FDA(Food and Drug Administration din SUA),cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor.Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.

Aceasta procedura este in principal destinata reducerii celulitei si remodelarii corporale. Se pierde in greutate prin reducerea retentiei de apa, insa metoda nu inlocuieste dieta. In schimb, pierderea de cm in zonele problema este spectaculoasa fata de alte proceduri de slabire neinvazive. Pentru rezultate optime, este recomandata si o dieta, eventual blanda, si efectuarea de exercitii fizice, de ex. mersul pe jos, 30 min/zi. Mai putin slabim in kg, mai mult in cm, iar marele avantaj este ca slabim acolo unde dorim.

Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor.

Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana. Fiecarei cliente ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator.

Dupa cateva sedinte, in medie 7-10, dar acest lucru variaza de la persoana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2-4 sedinte, iar la altele, dupa 8 sau chiar 10 sedinte. Masuratorile se repeta la fiecare 5-10 sedinte sau cand consideram necesar.

Durata unei sedinte este de 40 min.

Sunt recomandate in jur de 10-20 sedinte cu o frecventa de 2-3 pe saptamana .Totusi sunt unele personae la care se recomanda un numar mai mare de sedinte pentru un rezultat pozitiv.

Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice esueaza in tratamentul celulitei si, de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice. De multe ori tinem o dieta si slabim de unde nu vrem, de exemplu la fata sau doar in partea superioara a organismului.

Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant si cu corticoizi, infectii si rani ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina( se poate face tratament cu LPG si la femeile insarcinate dar doar cu scrisoare medicala de la medicul ginecolog in care sa fie specificat ca nu este o sarcina cu risc si ca se poate efectua terapia cu LPG)

1 sedință(40 min)150 lei

ABONAMENTE

5 ședințe (40 min/ședință)550 lei
7 ședințe (40 min/ședință)640 lei
10 ședințe (40 min/ședință)850 lei

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT
logo princess beauty
CONTACT
Str. Profesor Ioan Rus, nr. 10C Florești, Cluj
Hanelore Bugnar – 0757 048 625
princess.beautyhs@gmail.com
Copyright © Princess-Beauty

Designed & Developed by MXV  |  Optimizat SEO by WEDEV IT