LIPOLASER

LIPOLASER2024-02-15T21:27:19+00:00

Lipolaserul este un tratament sigur, non-invaziv și nedureros pentru eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos.

 

Echipa Princess Beauty este alături de tine încă de la primul contact până la ultima ședință. Persoanele care au dificultăți în a scăpa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colăceii, pot cu ajutorul LipoLaser-ului să reducă semnificativ aceste probleme după doar câteva tratamente.

Padelele laser acționează extern, asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii.

 

Rezultatele sunt vizibile atât în măsurătorile de circumferință, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, dar mai ales în coeficientul de masă grasă corporală, care se diminuează semnificativ. Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu.

Acest tip de laser “rece” NU afectează țăsuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea, etc. avand acțiune strict asupra adipocitelor.

  • reduce grăsimea localizată
  • reduce masa de grăsime din organism
  • ajută la slăbirea rapidă în centimetri, reducerea volumului corporal
  • este sigur și nedureros, nu are efecte secundare
  • contribuie la activarea metabolismului celular
  • durata unei ședințe este de doar 30 minute

În cazul persoanelor cu depozite mai mari de grăsime sau cu celulită în stadii avansate, se recomandă un tratament de 4-6 săptămâni, a câte două ședințe săptămânal. Ulterior, pot fi efectuate tratamente la intervale mai mari de timp, pentru menținerea rezultatelor obținute. În timpul unei ședințe, pacienții sunt conectați la două dispozitive speciale multi-laser și două lasere mai mici, pe zonele țintă.

 

Laserele mai mici se pun de obicei în zonele de eliminare, pentru a putea stimula limfa și a drena grăsimile. Aceasta este una dintre cele mai noi terapii de reducere a țesutului adipos, laserul de joasă intensitate fiind folosit până acum în scopuri biomedicale, vindecarea rănilor sau calmarea durerii și a inflamațiilor.

  • gravidelor
  • bolnavilor de epilepsie sau celor cu boli tiroidiene
  • celor aflați sub tratament radioactiv.

1 sedință(20 min/sedință)80 RON

SLĂBIRE INTENSIVĂ

(LIPOLASER 20',CAVITAȚIE 20', RADIOFRECVENȚĂ 20')220 RON

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT
logo princess beauty
CONTACT
Str. Profesor Ioan Rus, nr. 10C Florești, Cluj
Hanelore Bugnar – 0757 048 625
princess.beautyhs@gmail.com
Copyright © Princess-Beauty

Designed & Developed by MXV  |  Optimizat SEO by WEDEV IT