Criolipoliza MAX COOL

Criolipoliza MAX COOL2023-12-21T17:19:00+00:00

Ce este CRIOLIPOLIZA ?

De ce este atat de special acest tratament?

Daca vrei sa slabesti natural si sanatos, acest tratament este exact ce ai nevoie. Vei ajunge in cateva sedinte sa ai silueta pe care ti-o doresti atat de mult, iar depozitele de grasime vor ramane doar o amintire. 

Aceastra procedura de inghetare a surplusului de grasime este testata clinic si s-a dovedit a fi o metoda eficienta, nedureroasa si cu rezultate uimitoare de eliminare a depozitelor de grasime pentru totdeauna.  Asta inseamna un tratament mai eficient, mai multa grasime inghetata, care se absoarbe si, desigur, o silueta bine conturata, cu kilograme si centimetri in minus. Ce zone pot fi tratate? Bratele, abdomenul, coapsele, si alte zone problematice pot fi tratate prin criolipoliza, iar grasimea in plus din aceste zone dispare pentru totdeauna. 

Criolipoliza MAXOCOOL – beneficii

Clientii observa de la primele sedinte reducerea depozitelor de grasime, iar celulele adipoase nu se vor mai reface niciodata. De asemenea, acest tratament stimuleaza circulatia sangelui si a metabolismului. Prin acest tratament reusim sa producem o schimbare semnficativa la zonele problematice, acele zone de pe care depozitele de grasime nu dispar nici prin dieta sau sport. Pentru un tratament nu este nevoie sa te pregatesti in mod special, procedura nu este dureroasa, ba chiar este foarte confortabila. Desigur, acest tratament de criolipoliza poate fi asociat si cu alte tratamente de remodelare corporala, noi indicam dupa procedura drenajul limfatic 40’ .
CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale,  posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale, posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

390 lei -2 zone
440 lei – 3 zone
490 lei – 4 zone
 

Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT
logo princess beauty
CONTACT
Str. Profesor Ioan Rus, nr. 10C Florești, Cluj
Hanelore Bugnar – 0757 048 625
princess.beautyhs@gmail.com
Copyright © Princess-Beauty

Designed & Developed by MXV  |  Optimizat SEO by WEDEV IT